Îți prezentăm noul

Cântar apicol cu sms

Cântar apicol cu sms fabricat în România 2024

Dacă ești în căutarea unui cântar apicol cu sms produs autohton ești în locul potrivit. Monitorizează evoluția familiilor de albine cu ajutorul unui cântar gsm cu citire automată prin sms.

cantar apicol cu sms

Cântar apicol cu sms

Fiecare cântar apicol produs de noi vine cu o serie de noi funcționalități față de modelul anterior.

Mod manual

Permite citirea directă a măsurătorilor pe afișajul LCD încorporat.

Modul manual se recomandă a fii folosit în perioadele din afara sezonului apicol, sau când nu este necesară monitorizarea stupinei de la distanță.

Mod automat

Permite trimiterea zilnică a 3 sau până la 6 notificări prin SMS cu parametri măsurați la ora fixe sau stabilite în funcție de model. (MS 200 transmite 3 SMS-uri zilnice la orele 6:00, 13:00 si 21:00. În plus modelul MS 200 PRO poate trimite până la 6 SMS-uri pe zi, și oferă posibilitatea de a configura orele de transmitere).
Posibilitate activare / dezactivare a două notificări prin SMS.
Activare / dezactivare mod funcționare Online prin SMS.

Se recomandă folosirea aceestui mod de funcționare întregul sezon apicol.

Mod online

Permite notificări SMS cu parametri măsurați oricând la solicitarea utilizatorului.
Coordonate GPS ale antenei telefonice la care este contactat MS200.
Dezactivare mod Online prin comanda cu mesaj SMS.

Este destinat perioadei de început sau sfârșitul sezonului apicol.

Caracteristici Cântar Apicol GSM

 • 3 moduri de funcționare: mod manual, mod automat și mod online;
 • Cadru metalic cu dimensiune 49x42x6.5 cm;
 • Protecție anticorozivă superioară cu vopsea epoxidică;
 • Sarcină maximă de cântărire de 200 kg;
 • Acumulator Li Polymer;
 • Consum redus de curent;
 • Unitate electronică detașabilă;
 • Afișaj LCD incorporat;
 • Tehnologie GSM 2G/2G+;
 • Sistem de alarmă;
 • Măsoară greutatea, sporul cântar, sporul cântar la 24 ore, temperatura, umiditatea și presiunea atmosferică.

Fabricat în România de SC APINT SRL – Garanție și service / service post garanție asigurat de producător.

Descriere cântar apicol cu SMS

Cântarul apicol gsm este format dintr-un cadran metalic pe care este montat un senzor de greutate de până la 200KG și un braț mobil pentru o manevrare ușoară a unității electronice. Stupul se așază pe acest cântar, iar citirea măsurătorilor se poate face direct de pe unitatea electronică prin intermediul brațului. După efectuarea citirii unitatea electronică poate fi introdusă înapoi sub stup fiind astfel ferit de vremea rea sau de ochii unor potențiali răufăcători.

Acest cantar apicol monitorizează evoluția unui stupi de albine prin trimiterea de notificări SMS către telefonul setat în funcție de setările făcute, pe baza unei cartele SIM de date. Funcționează cu orice tip de cartelă (Vodafone, Orange, Telekom, Digi, etc.) compatibilă cu tehnologia 2G.

Nu necesită cartelă SIM cu abonament lunar, se poate folosi cea mai simplă cartelă cu reîncărcare lunară doar pe perioada sezonului apicol.

Acest sistem de monitorizare stupi este extrem de folositor pentru apicultorul care are stupina la o anumită distanță și nu are posibilitatea verificării permanente a stării stupului.

Cu ajutorul acestui cântar se pot trimite zilnic rapoarte de evoluție a stupinei, știind astfel când începe și când se termină un cules, care este diferența de miere de la un moment la altul. De asemenea cântarul monitorizează dacă stupul a roit, prin notificarea prin sms dacă există o cădere bruscă de greutate.

Acest sistem de monitorizare stupi este folositor și celor care merg în pastoral, cântarul folosind și la monitorizarea ciclului de cules. Un stup care este montat pe acest cântar, poate indica când începe culesul pentru a putea fii mutat în locuri noi, odată ce locația și-a atins potențialul.

Cântarul apicol gsm dispune și de un mod antifurt, prin care se poate localiza oricând monitorul în caz că acesta sau stupul este furat. Pentru a afla locația actuală trebuie trimis un sms cu GPS, iar sistemul va trimite înapoi coordonatele GPS ale cântarului.

De asemenea cântarul conține și 2 senzori magnetici care pot fi atașați la dispozitiv pentru a detecta deschiderea uneia sau a două uși. În acest caz dispozitivul va trimite un mesaj cu avertizarea deschiderii ușilor.

Dacă aveți întrebări despre cântarele noastre apicole puteți consulta pagina de întrebări frecvente.

Produsele noastre

Cântare apicole

Cu o experiență de peste 10 ani în apicultură, vă oferim diferite modele de cântar apicol, cântar apicol cu sms, cântar apicol mecanic, cântar apicol gsm, cântar apicol electronic.