Întrebări frecvente

Întrebări despre produsele monitor stup

Mai jos vei găsi o serie de întrebări pe care le primim deseori. Dacă ai o întrebare care nu se regăsește aici te rugăm să ne contactezi telefonic sau să folosești formularul alăturat.

Monitor Stup funcționează cu cartelă SIM de tip nano SIM, compatibilă cu dispozitive 2G/2G+.

Monitor Stup funcționează în rețelele Orange, Vodafone, Telekom, precum și în alte rețele de telefonie mobilă care oferă servicii de telecomunicație 2G/2G+.

Da, sistemul poate fi folosit in mod manual prin citirea parametrilor măsurați pe display.

Aveți posibilitatea sa conectați o antena externa cu cablu si sa o amplasați in exteriorul pavilionului, amplasarea antenei la o înălțime cat mai mare fata de sol va îmbunătăți semnificativ nivelul semnalului GSM.

Da, cartela SIM poate fi încărcata cu credit sau opțiuni fără a fi scoasa din unitatea electronica, prin mijloacele disponibile ale operatorilor de telefonie mobila specifice, precum încărcarea prin intermediul unui alt telefon mobil, încărcarea direct de pe situl web al companiei telefonice, etc.

Monitor Stup MS200 in Modul Automat transmite 3 mesaje SMS zilnic cu parametrii măsurați la orele programate 6:00, 13:00 si 21:00. Mesajele de la ora 6:00 si 13:00 pot fi dezactivate sau activate, sau Modul Online poate fi activat de catre utilizator permițând solicitarea parametrilor măsurați la orice oră.

Versiunea profesionala MS200P in Modul Automat transmite 6 SMS-uri zilnic, numărul acestora cat si orele de transmitere pot fi configurate de catre utilizator.

Nu. Este important ca Monitor Stup sa fie fixat atât cat si stupul pentru a evita alunecarea sau răsturnarea acestuia in timpul deplasării.

Autonomia de funcționare poate fi intre 1 luna si 1 an, dar poate fi mai mare sau mai mica, in funcție de frecventa de utilizare, temperatura exterioara, nivelul semnalului GSM si modul de utilizare (manual, automat sau online). Spre exemplu, in mod automat, o singura încărcare a acumulatorului este suficienta pentru întreaga perioada a sezonului activ. Când nivelul acumulatorului scade sub 5%, acesta poate fi reîncărcat cu ajutorul încărcătorului inclus.

Da, unitatea electronica poate fi decuplata de la platforma de cântărire pentru a putea fi încărcat acumulatorul. După reconectare, unitatea va continua sa măsoare greutatea stupului.

Da, Monitorul Stup are inclus doi senzori magnetici în accesorii, care pot fi conectați la circuitul de alarmă. Se pot conecta 1 , 2 sau mai mulți senzori la circuitul de alarma in funcție de necesitate, conectarea senzorilor realizându-se in serie.

Da, atâta timp cât temperatura mediului ambiant se află între -10°C şi +50°C. Este recomandat să îndepărtați unitatea electronică la temperaturi negative şi să o păstrați în interior, la temperatura camerei.”

Monitorul Stup nu este conceput pentru măsurarea greutății bunurilor în scopuri comerciale.

Senzorul platformei de cântărire are nivelul de protecție IP66, adică este protejat împotriva inundațiilor temporare cu apă și complet protejat împotriva prafului. Unitatea electronică nu este impermeabilă, dar este protejată împotriva picăturilor de apă verticale, fiind asimilată cu nivelul de protecție IP44. Cu toate acestea, unitatea electronică trebuie ferită de picăturile de apă prin amplasarea acesteia sub stupul monitorizat.

Da, dar recomandăm plasarea acestuia pe un suport la o înălțime de cel puțin 15-20 cm față de sol, deoarece la nivelul solului datorita vegetației umiditatea este ridicata si nivelul semnalului GSM poate fi foarte slab sau inexistent. Amplasarea la o anumită distanță față de sol oferă protecție împotriva posibilelor inundații cu apă în cazul ploilor torențiale.

Nu găsești răspunsul la întrebarea ta?

Comandă, Plată și Livrare

Comanda Telefonica

Produsele prezente pe site-ul nostru pot fi comandate si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00-18:00, iar sâmbătă intre 09:00 si 14:00.

Ne puteți contacta, pentru a va înregistra comanda la numărul de telefon: +40752118273

Comanda online – non stop

Pasul 1
Selectați produsul dorit si apăsați butonul „Adaugă in cos”. Produsul va fi adăugat in coșul tău de cumpărături.
Pasul 2
Pentru a vedea ce produse ai selectat apasă butonul “Coșul meu”.
Pasul 3
Va apărea conținutul coșului dumneavoastră, iar in acest moment va puteți întoarce la cumpărături pentru a adaugă si alte produse in cos, actualiza coșul, sau puteți trimite comanda apăsând butonul „Finalizează comanda”.
Pasul 4
Completați câmpurile obligatorii legate de adresa de livrare si datele de facturare.
Pasul 5
Alegeți metoda de plata si apoi apăsați butonul „Plasează comanda”.
Pasul 6 pentru plata prin card
…….
Veți primi automat un email de înregistrare a comenzi care conține toate detaliile comenzii dumneavoastră. După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic pentru confirmarea telefonica a comenzi.

 1. Ramburs
  Se plătește curierului valoarea produselor conform comenzii înregistrate.
 2. Plata prin Card
  Online pe site-ul monitorstup.ro prin sistemul NetopiaPayments.
  Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa/Maestro/Mastercard.
  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:
  -codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
  -data de expirare;
  -ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura ta.
 3. Ordin de plata
  După plasarea comenzii , veți fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzi si se va trimite factura prin e-mail către client.
  Produsele vor fi trimise clientului după ce se are evidenta intrării banilor in contul bancar al SC APINT SRL.

Da, puteți plăti în rate, de la 1 până la 4 rate. Băncile partenere cu ale căror carduri de credit se poate plăti în rate sunt: CreditEurope Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank și Alpha Bank.

Pentru a alege plata în rate, urmați acești pași:

 1. Selectați opțiunea de plată cu cardul pe pagina de checkout (finalizare).
 2. Introduceți detaliile cardului de credit.
 3. Dacă cardul dvs. este eligibil pentru plata în rate, va apărea opțiunea de a alege numărul de rate dorit.

După alegerea numărului de rate, cardul dvs. va fi debitat lunar cu suma corespunzătoare.

Produsele comercializate de către SC APINT SRL sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Termen livrare 2-3 zile pentru produsele in stoc., respectiv 15-30 zile pentru produse pre- comandate.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producătorului.