Monitor Stup MS200 Pro

Preț: 2.390,00 lei

SKU: MS200P Categorie:

Livrare gratuită

Plata în 1-4 rate

Garanție

24 luni persoane fizice
12 luni persoane juridice

Monitor Stup MS200 Pro este un sistem de monitorizare  a stupinei care include toate funcționalitățile predecesorului sau MS200 precum si un receptor de localizare prin GPS, fiind  destinat stupinelor  care necesita o siguranța crescuta,  permițând localizarea cu precizie de pana la 2.5m.

Ai întrebări despre acest produs?

Descriere

Descriere

Monitor Stup MS200 PRO este un sistem de monitorizare a stupinei care include toate funcționalitățile predecesorului său MS200 precum și un receptor de localizare prin GPS, fiind destinat stupinelor care necesită o siguranță crescută, permițând localizarea cu precizie de până la 2.5m.

Monitor Stup MS200 PRO este un sistem de monitorizare a stupinei de la distanta care folosește tehnologia 2G+ de mesagerie scurtă SMS, un sistem compact care înglobează 5 tehnologii într-unul necesare pentru monitorizarea stupinei: un cântar apicol, o stație meteo, un sistem de alarmă, un dispozitiv de localizare GPS și tehnologia de transmitere SMS.

Apicultorul va fi întotdeauna informat privind situația din stupină pentru o gestionare eficientă și maximizarea producției, chiar și atunci când nu poate ajunge zilnic în stupină.

Pentru funcționalitate completă Monitor Stup MS200 PRO necesită o cartelă SIM compatibilă cu dispozitive 2G/2G+.

Platforma de cântărire este formată dintr-o structură metalica rezistentă având o înălțime de numai 6.4 cm si un senzor de greutate precis și fiabil.

Monitor Stup MS200 PRO are diverse moduri de funcționare pentru a satisface cerințele apicultorilor, precum:

 • Mod Manual – permite citirea parametrilor esențiali pe afișajul încorporat pentru perioadele în afara sezonului apicol sau când nu este necesară monitorizarea de la distanță.
 • Mod Automat – destinat întregului sezon apicol, în acest caz apicultorul este constant informat de starea stupinei, fiind transmise în mod automat măsurătorile de 6 ori pe zi. Orele la care se transmit mesajele precum si numărul mesajelor (max.6) pot fi configurate de către utilizator.
 • Mod Online de funcționare – destinat perioadelor înainte/început de cules și spre sfârșitul culesului prin care apicultorul poate urmări în orice moment a zilei evoluția culesului și primește informații esențiale deciziilor legate de mutarea stupinei la următoarea zonă meliferă.

Productivitatea unei stupine este semnificativ influențată de fluctuațiile parametrilor ambientali, din această cauză MS200 PRO furnizează informații despre starea vremii, informații care împreuna cu evoluția greutății sunt esențiale pentru gestionarea eficientă a stupinei în pastoral cât și în staționar.

Spre exemplu o umiditate ridicată de 70% poate indica o ploaie ușoară iar o umiditate a aerului de 100% poate indica o ploaie torențială iar o presiune atmosferica ridicată indică o vreme calmă, însorită pe când o presiune scăzută indică înnorare, vânt și posibilitate ridicată de apariție a precipitațiilor.

Monitor Stup MS200 PRO este prevăzut cu un sistem de alarmă ce se activează automat la conectarea senzorilor magnetici. Senzorii magnetici se pot monta pe interiorul unei uși, ferestre ,poarta, sau chiar si pe stup. La declanșarea senzorilor magnetici monitor stup MS200 PRO va apela telefonic apicultorul urmat de un mesaj  SMS de avertizare.  MS200 PRO creste siguranța stupinei dvs. chiar și atunci când nu sunteți acolo.

Monitor Stup permite conectarea unei antene externe cu cablu  pentru captarea semnalului in zone izolate  unde nivelul semnalului este foarte redus (sau in cazul pavilioanelor apicole metalice care limitează nivelul semnalului GSM). Antena externa  poate fi amplasata la o înălțime mai mare fata de sol îmbunătățind nivelul semnalului GSM.

Monitor Stup MS200 PRO este echipat cu un receptor GPS care permite localizarea prin coordonate GPS cu o precizie de pana la 2.5 m si este prevăzut cu o funcție de Antifurt care permite blocarea dispozitivului si localizarea acesteia chiar si in cazul in care cartela SIM este înlocuita. MS200 PRO folosește  tehnologie  de localizare GNSS, localizarea precisa efectuându-se când dispozitivul se afla in exterior. Localizarea GPS in interiorul clădirilor fiind limitata, datorita materialelor de construcție dense ale clădirilor, care afectează sau blochează semnalul GPS.

Moduri de funcționare:

 • Mod Manual

Citirea parametrilor măsurați(Greutate, Temperatura, Umiditate, Presiune, Nivel baterie) pe afișajul LCD incorporat.

 • Mod Automat

Se transmit 6 mesaje SMS zilnic cu parametrii măsurați la orele  6:00, 9:00, 13:00, 15:00, 18:00, 21:00 (configurare inițiala). Utilizatorul are posibilitatea de a schimba numărul de mesaje care se transmit, precum si ora de transmitere ale  acestora.

Transmiterea  coordonatelor  GPS (impreuna cu parametri masurati) prin SMS poate fi activat sau dezactivat de catre utilizator.Coordonatele GPS  au o precizie de pana la 2.5m.

Posibilitate comutare pe Mod Online  prin mesaj SMS de comanda .

Transmiterea măsurătorilor prin mesaj SMS la apăsarea butonului de comanda de pe unitatea electronica.

 • Mod Online

Măsurătorile sunt trimise prin mesaj SMS la solicitarea utilizatorului la orice ora, prin apelare sau transmiterea unui mesaj SMS catre  Monitor Stup MS200 PRO.

Funcția de alarmă

Funcția de alarmă se activează automat la conectarea senzorilor magnetici. La declanșarea senzorilor magnetici utilizatorul este apelat telefonic si se transmite un mesaj de avertizare.

Funcția Antifurt

Funcție Antifurt, permite blocarea Monitor Stup astfel încât la schimbarea cartelei SIM de către un utilizator neautorizat, mesajele SMS vor fi trimise numai către utilizatorul de drept, permițând localizarea prin GPS cu o precizie de pana la 2.5m. Funcția Antifurt se activează/dezactivează prin mesaj SMS de comanda.

Posibilitate comutare pe Mod Automat  prin mesaj SMS.

Trimiterea coordonatelor GPS cu o precizie de pana la 2.5m, la solicitarea utilizator prin mesaj SMS de comandă.

Transmiterea măsurătorilor prin mesaj SMS la apăsarea butonului de comandă de pe unitatea electronică.

Autonomie de funcționare:  Mod Manual 6 luni, Mod Automat 3 luni, Mod Online 1 lună.

Temperatura mediului ambiant de funcționare: -10°C … + 50°C.

Informații suplimentare

Greutate 5,9 kg
Dimensiuni 8 × 43 × 50 cm

Recenzii

Încă nu există nici o recenzie.

Fi primul care scrie o recenzie despre “Monitor Stup MS200 Pro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Tehnologie GSM 2G/2G+

Quad-Band 850/900/1800/1900MHz, Clasa 4 (2 W la 850/900MHz), Clasa 1 (1 W la 1800/1900MHz)

 • Tehnologie GNSS ( Global Navigation Satellite System) : Frecvente: GPS,GLONASS, BEIDOU, QZSS, SBAS, Canale: 33 de urmărire, 99 de achiziție, Sensibilitate max. -167 dBm, precizie localizare <2.5m CEP
 • Afișaj LCD incorporat.
 • Acumulator LiPo incorporat 2400 mAh.
 • Tensiune de încărcare : 5 V curent continu, maxim 2 A
 • Dimensiuni platforma cântărire: 49x42x6.4 cm
 • Greutate proprie: 4.9 kg
 • Sistem de alarmă integrat

Parametri măsurați:

Parametri măsurați se transmit prin mesaj text SMS.

 • Greutate[Kg]: min 1kg, maxim 200 kg, Rezoluție 0.01Kg , Precizie 40 g;
 • Spor[Kg] :diferența de greutate în kg față de ultima măsurare.;
 • Spor 24 ore[Kg]: diferența de greutate în kg in ultimele 24 de ore se măsoară zilnic la ora 21:00
 • Temperatura [°C] : min -40 °C, max 85 °C, Rezoluție 0.1 °C , ± 0.2 °C;
 • Umiditate [%]: 0…100%, Rezoluție 1 %, ±2%;
 • Presiune atmosferică [mBa]: 300-1100 mBa, Rezoluție 1 mBa, ±1mBa;
 • Nivel semnal GSM: slab, mediu, bun , excelent;
 • Nivel Baterie[%]
 • Coordonate GPS, precizie de localizare pana la 2.5m;
 • Altitudine[m];

Conținut pachet

  • 1 Platforma cântărire
  • 1 Unitate electronică MS200P
  • 1 Antena GSM externa 3.5cm
  • 1 Antena GSM externa 19.5cm cu suport magnetic si cablu 4m lungime
  • 1 Adaptor cartela SIM
  • 1 Încărcător cu cablu
  • 2 buc Senzori magnetici cu accesorii pentru montare
  • 1 buc cablu 10 m
  • Manual de utilizare

Întrebări și răspunsuri despre produs

  Buna ziua, am un proiect in derulare, trebuie sa cumpar si un cantar, si am nevoie de cateva documente-se poate?
 1. Î Buna ziua, am un proiect in derulare, trebuie sa cumpar si un cantar, si am nevoie de cateva docu…… Read more
  R

  Buna ziua, da ; pentru a stabili natura acestor documente va rugam sa ne contacti prin email /telefon.

plata cu cardul

1-4 Rate

💳 Cumpără acum și plătește în rate! 💳

Alege să plătești cu cardul tău de la CreditEurope Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank sau Alpha Bank și bucură-te de flexibilitatea plății în rate, de la 1 până la 4 rate.